majkic.rs | Usluge
488
page-template-default,page,page-id-488,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Usluge

Mašinska obrada

 

Usluga mašinske obrade na univerzalnim mašinama kao i Cnc mašinska obrada – izrada delova u celosti i komponenti kao i obrada-dorada postojecih delova vrši se na modernim CNC obradnim centrima. Delove od metala proizvodimo po uzorku, crtežu ili vašoj sugestiji sa našim strucnim mišljenjem radi što bolje funkcionalnosti proizvedenog komada.

Secenje plazmom

 

Plazma je ubedljivo najekonomicni postupak rezanja svih metala jer se tokom procesa koriste jedino elektricna energija i komprimovani vazduh. Izuzetno povoljan odnos brzine i kvaliteta reza prema ceni cini plazma rezanje najcešcim izborom u metalnoj industriji.

Secenje laserom

 

Laser predstavlja najprecizniji proces rezanja metala, pogotovo tanjih limova (do 15 mm).
Izuzetno tanak rez (tip. 0.3mm) omogucava rezanje kompleksnih kontura sa velikim brojem detalja brzo i precizno. Nudimo uslugu secenja na jednom od najpouzdanijih lasera marke Bystronic.