majkic.rs | Merdevine
17566
page-template-default,page,page-id-17566,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Merdevine

Merdevine za sahtovske komore

 

Služe za bezbedan silazak u šahtovske komore (npr. toplane, vodovod i kanalizacija). Izradene su od celicnih debelozidnih kvadratnih cevi. Postoje u tri dimenzije, da bi se mogle dobiti razlicite dužine (pocetna- 1m, 1m sa kukama i 0.5m sa kukama). Merdevine se pricvršcuju anker vijcima za beton tako da su staticne i ne mogu se pomerati. Zašticene su od korozije toplim cinkovanje i spolja i iznutra. Takodje je moguca izrada u raznim dimenzijama po zahtevu narucioca.

 

 

 

Merdevine za silazak u kanalizaciona okna

 

Služe za bezbedan silazak u kanalizaciono okno, a ne zauzimaju mnogo prostora, jer su prilagodjene ugradnji u okruglim oknima, tako da omogucavaju nesmetan rad u oknu. Izradjene su od celicnih debelozidnih kvadratnih cevi. Postoje u tri dimenzije, da bi se mogle dobiti razlicite dužine (pocetna- 1m, 1m sa kukama i 0.5m sa kukama). Merdevine se pricvrscuju anker vijcima za beton tako da su staticne i ne mogu se pomerati. Zašticene su od korozije toplim cinkovanjem i spolja i iznutra. Takodje je moguca izrada u raznim dimenzijama po zahtevu narucioca.

 

 

Merdevine za vodovodne i kanalizacione crpne stanice

 

Služe za bezbedan silazak u crpne stanice. Izra?uju se od prohromskog lima. Gazišta su neklizajuca i takodje su od prohromskog lima. U zavisnosti od dužine, merdevine se izradjuju sa ili bez ledjobrana, a sve u skladu sa zakonskim propisima. Postoje u tri dimenzije, da bi se mogle dobiti razlicite duzine (pocetna- 1m, 1m sa kukama i 0.5m sa kukama). Merdevine se pricvršcuju anker vijcima za beton tako da su staticne i ne mogu se pomerati. Takodje je moguca izrada u raznim dimenzijama po zahtevu narucioca.

 

 

 

Teleskopske merdevine za TT sahtove

 

Služe za silazak u telekomunikaciona okna. Izradjene su od celicnog lima i zašticene od korozije toplim cinkovanjem. Merdevine su uske i prilagodjene prostoru u telekomunikacionim oknima, pokretne su i mogu se podešavati po dužini.